beställ ditt kartsmycke

 
 
 
 
 
 
 
 

Hur beställer du ditt kartsmycke?


1) Fyll vårt kontaktformuläret på denna sida och skriv den plats eller text du önskar att ditt personliga smycke ska innehålla.


2) Välj färg på berlock, antikt silverfärgad eller bronsfärgad.


3) Vid beställning av ett halsband, ber vi dig välja valfri längd på halskedja. Vi har två typer av halskedjor "vanlig oval kedja" samt kulkedja. Om du inte specificerar typ av kedja tillverkar vi ditt halsband med "vanlig oval kedja". Du kan se förslag längre ner på denna sida.


4) Vi mailar dig olika kartförslag på ditt smultronställe och du väljer ut någon av dem (håll lite koll på skräpposten, för ibland råkar våra mail hamna där).


5) Vi tillverkar, meddelar dig ang. betalning och postar till dig. Total leveranstid från att du skickat din beställning till det är helt klart varierar, men det brukar sällan ta mer än en vecka om vi får svar av dig på vald karta hyffsat snabbt.


Vi vill understryka att vi gör alla våra smycken utifrån gamla kartböcker/sjökort och vi har för det mesta bara en kartbok av vardera sort. Därför blir varje smycke unikt och ingen kartbild den andra lik. Beställer du fler smycken med  samma plats, betyder det att du får välja olika layouter.


Alltid fri  frakt inom Sverige.

+30 SEK för frakt utanför Sverige.

längd på kedja

65 cm | 80 cm

Vi har våra halskedjor på rulle, så du väljer själv vilken längd du önskar. Bilden visar några exempel för att göra det lättare för dig.

val av kedja

antiksilverfärg | bronsfärg

Du kan välja på kulkedja eller "vanlig oval" kedja. Alla våra kedjor är nickel, bly och kadmiumfria. Specificerar du ej typ av kedja så kommer vi att designa ditt halsband med "vanlig oval" kedja.

info@nordesign.se

+46 709 15 57 70

orgnr. 969782-7252

NorDesign

KARTSMYCKEN

© CC NorDesign Handelsbolag